Az Azul társasjáték – a modern játéktervezés csúcsa

Ha szereted a klasszikus társasjátékokat és egy nagyon modern, újszerű játékra vágysz, akkor az Azul társasjáték az, amit keresel! Ez a játék az utóbbi években hatalmas népszerűségre tett szert, és nem véletlenül: a játékot tervező Michael Kiesling és a játékot kiadó Plan B Games egy olyan alkotást hozott létre, ami a modern játéktervezés csúcsát jelenti.

Az Azul társasjáték egy absztrakt stratégiai játék, aminek a célja az, hogy a játékosok kerámiadíszeket gyűjtsenek. A játékot négy játékos játszhatja, és egy-egy játék körülbelül 30-45 percig tart.

A játék elején minden játékos kap egy játéktervet, amin egy üres kerámia falat láthatunk. Azon kívül minden játékos kap 4 kerámiadíszkészletet, amiket az asztalra kell tenni. Ezek a készletek különböző mintájú, színű és méretű kerámiadíszeket tartalmaznak.

azul társasjáték

A játékban több kör is van, és minden körben egy-egy játékos választ egy készletből, hogy melyik kerámiadíszeket szeretné. A kiválasztott kerámiadíszeket a játékos a játéktervére helyezi, és a cél az, hogy minél több kerámiadísz kerüljön a játéktervre.

Az Azul társasjátékban nagyon fontos a stratégia. A játékosoknak figyelniük kell a többi játékos lépéseire, és arra, hogy melyik kerámiadísz-készletből mennyit választanak. A játék végén a játékosok pontszámot kapnak a játéktervükön lévő kerámiadíszek alapján.

Az Azul társasjáték fantasztikus játékélményt biztosít, és a játéktervezők rengeteg figyelmet fordítottak arra, hogy a játék minden pillanata élvezetes legyen. A játék kiváló minőségű anyagokból készült, és a játékosok számára könnyen érthető szabályokat tartalmaz.

Ha szeretnéd kipróbálni az Azul társasjátékot, akkor egyszerűen meg tudod vásárolni a gekkotoys.hu, jatekfarm.hu, tarsasjatekrendeles.hu, tarsasjatekdiszkont.hu, tarsasjatekvasar.hu, okostojasjatek.hu, tarsas.hu oldalon. Az Azul társasjáték egy fantasztikus játék, amit biztosan élvezni fogsz!

Ajánlott oldalak ahol megtalálod a játékokat:

https://www.gekkotoys.hu/

https://www.jatekfarm.hu/

https://tarsasjatekrendeles.hu/

https://tarsas.hu/

https://www.tarsasjatekdiszkont.hu/

https://www.okostojasjatek.hu/

https://www.tarsasjatekvasar.hu/

https://puzzlerendeles.hu/

https://www.ordoglakatok.hu/

További BLOG cikkek

https://www.kreativjatekok.hu/category/jatek-ajanlok/