Mágneses játékok

Mágneses játékok

Ki hitte volna, hogy egy nap a mágnes, mint játék a polcokon fog heverni? Pedig így van. Jelenleg a mágneses játékok is kezdenek nagy népszerűségnek örvendeni.  Nem csak azért, mert a mágnes vonzása még mindig nagyon szórakoztató és érdekes, hanem mert különböző alap játékoknak ad, olyan plusz funkciót, ami nagyon barátságossá, szerethetővé és érdekessé teszi.

Vegyük például az építőjátékokat. Mindenki ismeri azokat, amelyeket össze kellett pattintani, ami néha elég sokszor bosszantó volt, mert nem éppen úgy akart összejönni, ahogyan az ember szerette volna. A mágneses építőjátékok részei viszont nagyon gyorsan és egyszerűen összeilleszthetők a mágneses részének köszönhetően.

Smartmax mágneses játék

Smartmax Start+ mágneses építőjátékA kicsiknek Smartmax hozza el az új dimenziót az építésben. Nagyobb darabjainak köszönhetően ők is könnyen tudnak a mágneses elemekkel építeni.
Könnyű tisztítani és fergeteges élményt tud nyújtani. Tökéletes belépő a mágneses építők világába. Már 1 éves kortól is használható. Nagyon jól fejleszti a szem kéz koordinációt, a színek megismerését, a logikus gondolkodást. Nem csak kész készletekkel szolgálnak, hanem elemekkel is el lehet indulni, ezzel egy saját kezdő készletet kialakítani.

 

Supermag mágneses játékok

Supermag mágneses játék, Lego Duplo kompatibilisA Supermag építőjátékai pedig már nagyobb gyerekek korosztályát hívja építeni. Könnyen összerakhatók, érdekesek és igazi alkotási élményt nyújtanak. Nagyon sok változatban megtalálhatóak a piacon. Különféle kombinációban, színben, darab számban. Ismerkedés gyanánt érdemes a kisebb kiszerelést választani és bár meg van adva, hogy mi lehet a végeredmény, a fantázia is teret kap. Így nincs beskatulyázva az építés menete. Zárójelben megjegyezném, hogy egy kis színt is vigyek a mágneses játékok leírásába, volt, aki azért ajánlaná, mert nem olyan fájdalmas rálépni, mint egy legora. J A viccet félre téve pedig valóban érdemes kipróbálni. Nem átlagos építő, elsőre talán bonyolultnak tűnhet, a látszat néha csal.

 

Quercetti mágneses játékai

A Quercetti cég a lányoknak ajánlja a fantasztikus öltöztető játékot a mágnes segítségével. Nagyon Quercetti mágneses játékok, mágneses táblákkönnyű játék, ám annál szórakoztatóbb. A kislányok most próbára tehetik fantáziájukat és kipróbálhatják magukat a divat világában. Most ők lehetnek képzelt sztárjaik öltöztetői. Ez a játék is nagyon jól hozzá járul a képzelet fejlődéséhez és ösztönözheti gyermekünket a ruhák kiválasztása során a kreativitásának használatában.
Nem csak az olasz cég, de a francia Djeco is elhozta Párizs eleganciáját a maga stílusában az öltöztető játékok terén.  Ezek a játékok egyik cégtől sem kaptak bonyolult külcsínt, hiszen itt is az egyszerűség volt a lényeg, más különben nem tudná a képzeltet és a kreativitást fejleszteni.

A mágneses játékok nem csak régi stílusú játékokat öltöztettek új köntösbe, hanem hoztak létre valami olyat, ami nagyon nagy segítséget tud nyújtani a szülőknek és persze szórakozást is. Nagyon sokan félnek gyermekkel neki vágni egy hosszú útnak. Hiszen az autóban vagy bármilyen járművön való utazás monoton és unalmas, ha nincs a szülő tarsolyában utazó játék.

 

The Purple Cow mágneses utazó játékokA The Purple Cow megalkotta a nagyon egyszerű, de utazásokra tökéletes utazó játékait. Kompakt kicsi csomagolásuknak köszönhetően könnyen tárolhatók, a mágneses funkció pedig segít abban, hogy ne guruljanak vagy hulljanak szét a játék darabjai. Az ötlet bevált, mert keresett lett. Színesek és az igazi klasszikus játékokat hívja a színtérre. A csemeték megtanulhatják ezeknek a mágneses játékoknak köszönhetően szüleik kedvenc gyermekkori játékait.

 • S, hogy melyek ezek a klasszikus PC játékok?– Akasztófa
  – Amőba
  – Ország város
  – Torpedó
  – Ki nevet a végén?

 

Viszont új játékokat is beiktatott:
– Kincs vadászat
– Titkos kód
– Közlekedési dugó

Érdemes a The Purple Cow játékai között böngészni, mert nem csak az utazásra, hanem az otthoni felhőtlen játékra is gondoltak mágneses játékaik segítségével.

Az utazó játékok pedig nem csak ennél a gyártónál található meg, hanem a Smart Games Magnetic Travel utazó játékai is nagyon népszerűek.
Könyves formában sok féle témában nyújt játékot. Bár apró tartozékokkal rendelkezik a mágneses funkciónak köszönhetően őt sem könnyű elveszíteni utazás közben. A legjobb pedig, hogy nagy tág érdeklődési kört ölel fel.

Miért érdemes a mágneses játékokat választani?

 • könnyen játszhatók
 • minden korosztálynak létezik játék
 • utazáshoz kiemelten jó választás
 • építői megszerettetik gyermekeinkkel az építő játékot
 • fejleszti számos fő és rész képességet
 • jól tisztíthatók

 

Bízunk benne, hogy egyre nagyobb táborral fog rendelkezni és minél többen teszik majd le a voksukat az mágneses játékok mellett.

További kreatív játékok: https://www.kreativjatekok.hu/

Kreatív és mágneses játék vásárlás: https://www.kreativjatekok.hu/kreativ-jatek-vasarlas/

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük