Finommotoros mozgást fejlesztő játékok – Kreatív Játékok webáruház

finommotoros mozgást fejlesztő játékok Az utóbbi években egyre inkább felértékelődik a finommotoros mozgásfejlesztés szerepe a gyermekek fejlődése szempontjából. A finommotoros képességek kialakítása ugyanis nem csak az iskolai teljesítményre van hatással, hanem az élet minden területén fontos szerepet játszik. Ahhoz, hogy a gyermekek hatékonyan tudjanak írni, rajzolni, vagy bármilyen más alkotó tevékenységet végezni, elengedhetetlen, hogy megfelelő mértékben fejlesszük a finommotoros mozgásokat.

Azonban a finommotoros képességek fejlesztése nem csak szakember segítségével történhet, a megfelelő játékok kiválasztásával mi magunk is hozzájárulhatunk a gyermekek fejlődéséhez. A Kreatív Játékok oldalon számos olyan játékot találunk, amelyek segítenek a finommotoros mozgások fejlesztésében.

A Gekko Toys oldalon például számos olyan terméket találunk, amelyek célzottan a finommotoros mozgásfejlesztésre fókuszálnak. A Djeco Szíves készségfejlesztő játék például egy olyan remek játék, amely segít a gyermekeknek finomítani az ujjmozgásokat. A játék során a gyerekeknek különböző formákat kell kivágni és a megfelelő helyre ragasztani. Az apró darabok megfogása és a helyükre ragasztása során a gyerekek finomítják az ujjmozgásokat, valamint javul a szem-kéz koordinációja is.

A Gekko Toys oldalán továbbá találhatjuk a Djeco Pippi készségfejlesztő játékot is, amely szintén kiváló választás azoknak a szülőknek, akik szeretnék finommotoros mozgások fejlesztését segíteni gyermekeiknél. A játék során a gyerekeknek különböző figurákat kell áthelyezniük egyik helyről a másikra, amely során finomítják az ujjmozgásokat, javul a szem-kéz koordináció, valamint javul a koncentrálóképesség is.

A Játékfarm oldalon szintén számos olyan játékot találunk, amelyek célzottan a finommotoros mozgásfejlesztésre fókuszálnak. Az egyik ilyen például a Haba Kismalac készségfejlesztő játék, amely kiváló választás azoknak a szülőknek, akik szeretnék segíteni a gyerekek finommotoros mozgásainak fejlesztését. A játék során a gyerekeknek különböző formákat kell illeszteniük a kismalac testébe, amely során finomítják az ujjmozgásokat, javul a szem-kéz koordináció, valamint javul a logikus gondolkodás képessége is.

A Tarsasjatekrendeles.hu oldalon szintén találhatunk sokféle finommotoros mozgásfejlesztő játékot. Egyik ilyen például a Smart Games IQ – Twist, amely remek választás azoknak a szülőknek, akik szeretnék segíteni a gyerekek logikus gondolkodásának és finommotoros mozgásainak fejlesztését. A játék során a gyerekeknek különböző alakzatokat kell kirakniuk egy táblára úgy, hogy az összes darab elférjen rajta. A játék során finomítják az ujjmozgásokat, javul a szem-kéz koordináció, valamint javul a logikus gondolkodás képessége is.

A Tarsasjatekdiszkont.hu oldalon is találunk olyan finommotoros mozgásfejlesztő játékokat, amelyek segítenek a gyermekek fejlődésében. Az egyik ilyen például a Djeco Kutyás készségfejlesztő játék, amely remek választás azoknak a szülőknek, akik szeretnék finommotoros mozgások fejlesztését segíteni gyermekeiknél. A játék során különböző alakzatokat kell a megfelelő helyre illeszteni, amely során finomítják az ujjmozgásokat, javul a szem-kéz koordináció, valamint javul a koncentrálóképesség is.

A Tarsasjatekvasar.hu oldalon is találhatunk számos olyan finommotoros mozgásfejlesztő játékot, amelyek segíthetnek a gyermekeknek a fejlődésben. Az egyik ilyen például a Smart Games Color Code, amely remek választás azoknak a szülőknek, akik szeretnék segíteni a gyermekek logikus gondolkodásának és finommotoros mozgásainak fejlesztését. A játék során különböző színekből kell kirakni egy mintát úgy, hogy az összes darab elférjen a táblán. A játék során finomítják az ujjmozgásokat, javul a szem-kéz koordináció, valamint javul a logikus gondolkodás képessége is.

Az Okostojasjatek.hu oldalon is találhatunk olyan finommotoros mozgásfejlesztő játékokat, amelyek segíthetnek a gyermekeknek a fejlődésben. Az egyik ilyen például a Djeco Cica készségfejlesztő játék, amely remek választás azoknak a szülőknek, akik szeretnék segíteni a gyermekek finommotoros mozgásainak fejlesztését. A játék során különböző alakzatokat kell illeszteni a cica testébe, amely során finomítják az ujjmozgásokat, javul a szem-kéz koordináció, valamint javul a koncentrálóképesség is.

Végül a Tarsas.hu oldalon is találunk számos olyan finommotoros mozgásfejlesztő játékot, amelyek segítenek a gyermekeknek a fejlődésben. Az egyik ilyen például a Goki Kézilabda készségfejlesztő játék, amely remek választás azoknak a szülőknek, akik szeretnék segíteni a gyermekek finommotoros mozgásainak fejlesztését. A játék során a gyerekeknek különböző alakzatokat kell az ujjukkal a megfelelő helyre nyomniuk, amely során finomítják az ujjmozgásokat, javul a szem-kéz koordináció, valamint javul a koncentrálóképesség is.

Ahhoz, hogy a gyermekek hatékonyan tudják fejleszteni a finommotoros mozgásaikat, elengedhetetlen, hogy megfelelő játékokat válasszunk. A fent említett játékok mind remek választások lehetnek a szülőknek, akik szeretnék segíteni gyermekeiknek a fejlődésben. A játékok megvásárolhatóak a Gekko Toys, Játékfarm, Tarsasjatekrendeles.hu, Tarsasjatekdiszkont.hu, Tarsasjatekvasar.hu, Okostojasjatek.hu, Tarsas.hu oldalakon. Ne habozzunk tehát, válasszunk olyan játékokat, amelyek segítenek a gyermekeknek a finommotoros mozgások fejlesztésében!

Ajánlott oldalak ahol megtalálod a játékokat:

https://www.gekkotoys.hu/

https://www.jatekfarm.hu/

https://www.okostojasjatek.hu/

 

További BLOG cikkek

https://www.kreativjatekok.hu/category/jatek-ajanlok/