Fejlesztő játékok babáknak – Kreatív játékok webáruház

fejlesztő játékok babáknak
A fejlesztő játékok babáknak számtalan előnnyel járnak, amik közül talán a legfontosabb az, hogy segítenek az apróságoknak fejleszteni az érzékszerveiket és a finommotorikus képességeiket. Azonban a játékot kiválasztani nem mindig egyszerű feladat, hiszen a piacon rengeteg termék közül lehet választani. A jó hír azonban az, hogy a gekkotoys.hu oldalon számtalan minőségi játék áll rendelkezésre, amelyek garantáltan örömet fognak okozni a babáknak.

Az egyik legnépszerűbb játék a Fisher-Price Gyűrűpiramis, amely egy olyan játék, amely az apróságok finommotorikus képességeit és koordinációját fejleszti. A játékban különböző színű és méretű gyűrűket kell egymásra rakni, ami egyrészt nagyon szórakoztató, másrészt pedig segíti az apróságokat abban, hogy megértsék a sorrendiség fogalmát. A Fisher-Price Gyűrűpiramis egy rendkívül strapabíró játék, ami garantáltan hosszú éveken át szórakoztatni fogja a gyerekeket.

A Lamaze Csörgőkígyó egy olyan játék, amely segíti az apróságokat abban, hogy megismerjék az érzékszerveiket. A kígyóban található különböző textúrák, minták és hangok egyaránt izgalmasak lehetnek a babáknak, emellett a játék segíti a fogdosás és a csörgőzés koordinációjának fejlesztését is. A Lamaze Csörgőkígyó bárhová magunkkal vihető, így a gyerekek bármikor játszhatnak vele.

A Vtech Süni tanulókocka egy olyan fejlesztő játék, amely a babák kognitív és érzékelési képességeit fejleszti. A kockában számtalan funkció található, mint például színek, formák, hangok és fények, amelyek garantáltan izgalmasak lehetnek a gyerekek számára. A Vtech Süni tanulókocka remekül alkalmazkodik a babák korához és fejlődési szintjéhez, így hosszú időn át használható.

A Djeco Madárka kalitkában egy nagyon szép és játékos játék, amely a babák szemkoordinációját fejleszti. A játékban egy madárfióka található, amelyet ki lehet venni és be lehet rakni a kalitkába. A játék remekül fejleszti a finommotorikus képességeket és a logikai gondolkodást, emellett pedig rendkívül elegáns és mutatós darab, amely a gyerekek szobájának díszévé válhat.

Az eddig említett játékok csak néhány példa a gekkotoys.hu oldalon található termékek közül. A Jatekfarm.hu, Tarsasjatekrendeles.hu, Tarsasjatekdiszkont.hu, Tarsasjatekvasar.hu, Okostojasjatek.hu és Tarsas.hu oldalakon is számos minőségi és fejlesztő játék áll rendelkezésre. Ha tehát a fejlesztő játékok babáknak érdekelnek, akkor érdemes ellátogatni ezekre az oldalakra és körülnézni a kínálatban. Garantáltan találni fogunk olyan játékot, amely a babánk számára is izgalmas és fejlesztő lehet.
Ajánlott oldalak ahol megtalálod a játékokat:

https://www.gekkotoys.hu/

https://www.jatekfarm.hu/

https://tarsasjatekrendeles.hu/

https://tarsas.hu/

https://www.tarsasjatekdiszkont.hu/

https://www.okostojasjatek.hu/

https://www.tarsasjatekvasar.hu/

https://puzzlerendeles.hu/

https://www.ordoglakatok.hu/

További BLOG cikkek

https://www.kreativjatekok.hu/category/jatek-ajanlok/