Fejlesztő játékok 2 éveseknek – A kreatív játékok, amiknek nem tudnak ellenállni a kicsik!

Fejlesztő játékok 2 éveseknek – A kreatív játékok, amiknek nem tudnak ellenállni a kicsik!

Tudjuk, hogy az első években minden nap számít a fejlődés során, így fontos, hogy a gyermekeink olyan játékokkal játszanak, amelyek segítik ezt a folyamatot. A fejlesztő játékok pedig nagyszerű választás erre a célra. Azonban, melyek azok a játékok, amelyekkel már az 1-2 éves korosztály is jól el tud játszani? Az alábbiakban bemutatunk néhány nagyszerű lehetőséget, amelyeket a Gekkotoys.hu, Jatekfarm.hu, Tarsasjatekrendeles.hu, Tarsasjatekdiszkont.hu, Tarsasjatekvasar.hu, Okostojasjatek.hu és a Tarsas.hu oldalon is megvásárolhatsz.

fejlesztő játékok 2 éveseknek 1. Djeco – Fa puzzle játék

A Djeco fa puzzle játéka nagyszerű választás a kisgyermekeknek, akik még csak most ismerkednek a játékokkal. A játék célja, hogy a gyermek összeállítsa a színes alkatrészeket, amelyeket egy aranyos állat ábrázol. A darabok nagyok és könnyen foghatóak, így a kicsiknek semmi sem állhat az útjába a játék során.

2. Brio – Fa vonat szett

A Brio fa vonat szettek az egyik legnépszerűbb választás a gyerekek körében. A 2 éveseknek örömöt okoz a szettek összeszerelése és a vonatokkal való játék. A játékok nagyon élethűek és tartósak, így azok is élvezhetik a játékot, akik nagyobbak a 2 éveseknél.

3. Djeco – Fa építőjáték

A Djeco fa építőjátékai kiváló választás a kicsik számára. A kockákat össze lehet illeszteni úgy, hogy különböző építményeket lehet létrehozni. A szett tartalmaz egy kártyát is, amelyen illusztrációk segítségével láthatjuk, milyen építmények hozhatóak létre a kockákból.

4. Haba – Fa mozgatható puzzle játék

Az Haba fa mozgatható puzzle játéka nagyon ötletes és szórakoztató. A játék lényege, hogy a gyermeknek össze kell illesztenie a mozgatható alkatrészeket, amelyekből állatok vagy járművek jönnek létre. A játék nagyon hasznos a kézügyesség és a finom motorikus készségek fejlesztése szempontjából is.

5. Kid O – Autópálya játék

A Kid O autópálya játéka nagyon szórakoztató és érdekes. A játék célja, hogy az autók végigjussanak a pályán. A pálya különböző elemeiből áll, amelyeket a gyerekek össze tudnak kapcsolni, így minden alkalommal lehet új pályát építeni.

6. Djeco – Fa autó szett

A Djeco fa autó szett nagyszerű választás a kisfiúknak, akik szeretnek autózni és építeni. A szett tartalmaz fa alkatrészeket, amelyekből az autókat lehet összeállítani, majd azokkal játszani. A játék nagyon tartós és kiváló minőségű.

7. Janod – Fa zongora játék

A Janod fa zongora játéka nagyszerű választás a kis zenészeknek. A játék rendkívül érzékeny és pontos, így a gyerekek könnyen játszhatnak rajta. A zongora kiváló minőségű és nagyon tartós.

Összegzés

A fejlesztő játékok nagyszerű lehetőséget biztosítanak a gyerekek számára, hogy fejlesszék a kézügyességüket, finom motorikus készségeiket és a kreativitásukat. A Gekkotoys.hu, Jatekfarm.hu, Tarsasjatekrendeles.hu, Tarsasjatekdiszkont.hu, Tarsasjatekvasar.hu, Okostojasjatek.hu és a Tarsas.hu oldalakon számos olyan játékot találsz, amelyekkel már az 1-2 éves korosztály is tud játszani. Válaszd ki a kedvencedet és induljon a játék!

Ajánlott oldalak ahol megtalálod a játékokat:

https://www.gekkotoys.hu/

https://www.jatekfarm.hu/

https://tarsasjatekrendeles.hu/

https://tarsas.hu/

https://www.tarsasjatekdiszkont.hu/

https://www.okostojasjatek.hu/

https://www.tarsasjatekvasar.hu/

https://puzzlerendeles.hu/

https://www.ordoglakatok.hu/

További BLOG cikkek

https://www.kreativjatekok.hu/category/jatek-ajanlok/