Szabadulószoba társasjáték – Kreatív Játékok

szabadulószoba társasjáték
Ha szereted a kihívásokat és szívesen oldasz meg izgalmas feladatokat, akkor a szabadulószoba társasjáték biztosan a kedvenced lesz! Ez a játék ugyanis a logika, a csapatmunka és az idővel való versenyt jelenti, ami mindig izgalmas és érdekes kalandot ígér.

A szabadulószoba társasjáték egy olyan játék, amelyben egy csapatnak fel kell oldania egy rejtélyt és kijutni egy zárt helyiségből. Az idő korlátozott, így a játékosoknak gyorsan kell gondolkodniuk és össze kell dolgozniuk, hogy minél hamarabb megtalálják a megoldást. A játék ötvözi az észjátékot és a kalandot, így mindenki megtalálhatja benne a számítását.

A szabadulószoba társasjáték rengeteg különböző témával rendelkezik, így mindig vannak új kalandok, amelyekben részt vehetünk. A gekkotoys.hu oldalon például megtalálható a „Sherlock Holmes és az elveszett láda” nevű játék, amelyben a játékosoknak egy rejtélyt kell megoldaniuk, és nyomokat kell követniük, hogy megtalálják az elveszett ládát. A játékra 2-5 fő jelentkezhet, és 60 perces játékidőt adnak nekünk.

A jatekfarm.hu oldalon pedig található a „Pokoli kórház” nevű játék, amelyben egy elhagyatott kórházban kell keresnünk az utat a szabaduláshoz. A játékban különböző rejtélyeket és feladatokat kell megoldanunk, hogy kijussunk a kórházból. Ezt a játékot 2-5 fő játszhatja, és 60 perces játékidő áll rendelkezésünkre.

A tarsasjatekrendeles.hu oldalon pedig a „Fekete Péntek” nevű játékot találhatjuk meg, amelyben egy rablóbanda tagjai vagyunk, és egy bankot kell kirabolnunk. Az idő korlátozott, így nagyon gyorsan kell cselekednünk és összedolgoznunk a csapattársainkkal. A játékban rengeteg logikai feladatot kell megoldanunk, hogy elérjük a célunkat. A játék 2-6 fő részére ajánlott, és 60 perces játékidő áll rendelkezésünkre.

A tarsasjatekdiszkont.hu oldalon pedig megtaláljuk a „Kód neve: Exit” nevű játékot, amelyben egy titkos ügynök vagyunk, és egy titkos laboratóriumból kell kijutnunk. A játék során rengeteg különböző játékelemet kell használnunk, hogy elérjük a célunkat, és kijussunk a laborból. A játék 1-6 fő részére ajánlott, és 45-90 perces játékidő áll rendelkezésünkre.

A tarsasjatekvasar.hu oldalon pedig megtaláljuk az „Elrabolva” nevű játékot, amelyben egy elrabolt személyt kell megmentenünk. A játék során különböző rejtélyeket kell megoldanunk, hogy megtaláljuk az áldozatot, és megmenthessük őt. A játék 2-6 fő részére ajánlott, és 60 perces játékidő áll rendelkezésünkre.

Az okostojasjatek.hu oldalon pedig megtaláljuk az „Az elveszett város” nevű játékot, amelyben egy elveszett város titkát kell megfejtenünk. A játék során rengeteg különböző logikai feladatot kell megoldanunk, hogy felfedezzük a város rejtélyeit, és megtaláljuk a város titkos kincseit. A játék 1-6 fő részére ajánlott, és 60-120 perces játékidő áll rendelkezésünkre.

A tarsas.hu oldalon pedig megtaláljuk a „Pirx” nevű játékot, amely egy űrhajós kalandjáték. A játék során rengeteg különböző logikai feladatot kell megoldanunk, hogy megtaláljuk a hajó titkos kincseit, és elérjük a célunkat. A játék 1-4 fő részére ajánlott, és 60-90 perces játékidő áll rendelkezésünkre.

Az említett játékok mindegyike garantáltan izgalmas és kihívást jelent, így ha szereted a logikai játékokat és a kihívásokat, akkor mindenképpen érdemes kipróbálnod őket. A gekkotoys.hu, jatekfarm.hu, tarsasjatekrendeles.hu, tarsasjatekdiszkont.hu, tarsasjatekvasar.hu, okostojasjatek.hu, tarsas.hu oldalakon keresztül könnyedén beszerezheted a játékokat, és már kezdheted is a kalandot! Ne feledd, minél gyorsabban és hatékonyabban dolgoztok együtt a csapattársaiddal, annál nagyobb eséllyel juttok ki időben a szabadulószobából! Jó játékot kívánunk!

Ajánlott oldalak ahol megtalálod a játékokat:

https://www.gekkotoys.hu/

https://www.jatekfarm.hu/

https://tarsasjatekrendeles.hu/

https://tarsas.hu/

https://www.tarsasjatekdiszkont.hu/

https://www.okostojasjatek.hu/

https://www.tarsasjatekvasar.hu/

https://puzzlerendeles.hu/

https://www.ordoglakatok.hu/

További BLOG cikkek

https://www.kreativjatekok.hu/category/jatek-ajanlok/