Társasjáték 7 éveseknek – Szórakozás garantált! – Kreatív Játékok

társasjáték 7 éveseknek
Ha a társasjáték szó hallatán az embernek csak a Monopoly és a Game of Life jut eszébe, akkor ideje lenne kicsit kibővíteni az ismereteinket. Manapság ugyanis rengeteg fantasztikus játék érhető el a piacon, amik nem csak szórakoztatóak, de fejlesztő hatásukkal is segíthetnek a gyerekeknek. Ha pedig olyan társasjátékra vágyik, ami kifejezetten a 7 éves korosztálynak ajánlott, akkor érdemes ellátogatni a gekkotoys.hu oldalra.

A Gekko Toys webshopban számtalan kiváló minőségű társasjáték érhető el, amik között biztosan megtalálja azt, amire Ön és gyereke igazán vágyik. Az oldal kínálatában találhatóak olyan játékok is, amik nem csak a szórakoztatásra, de az észjárás és a kreativitás fejlesztésére is kiválóan alkalmasak.

Például a Story Cubes játék egy fantasztikus választás lehet. A játék lényege, hogy kockáknak segítségével kell történetet kitalálni, így a gyerekek fejleszthetik a kommunikációs készségeiket, a kreativitásukat és az észjárásukat is. Ráadásul a kockák kis méretüknek köszönhetően könnyen magunkkal vihetőek, így akár a családi kirándulásokon is remek szórakozást nyújtanak.

Ha pedig egy igazán aranyos játékra vágyik, akkor a Rhino Hero játék lesz az Ön és gyereke nagy kedvence. A játék lényege, hogy a játékosoknak egy tornyot kell építeniük, és közben a kártyákon látható feladatokat is teljesíteniük kell. A játékban az a legjobb, hogy mindezt egy aranyos kis rinocérosz segítségével tehetik meg, aki minden játékos szívébe be fog férkőzni.

Azonban a Gekko Toys webshopban nem csak ezek az aranyos játékok találhatóak. A weboldalon megtalálhatóak olyan játékok is, mint a Carcassonne, a Dixit, a Ticket to Ride vagy a Pandemic, amik már az idősebb korosztálynak is kiváló szórakozást nyújtanak. Azoknak a szülőknek, akik szeretnének minél több játékot beszerezni, ajánljuk, hogy tekintsenek át a jatekfarm.hu, tarsasjatekrendeles.hu, tarsasjatekdiszkont.hu, tarsasjatekvasar.hu, okostojasjatek.hu vagy a tarsas.hu oldalak kínálatát is.

Ezek az oldalak szintén rengeteg minőségi társasjátékkal várják az érdeklődőket, így biztosan megtalálják azokat a játékokat, amik a leginkább megfelelnek az igényeiknek. Érdemes tehát időt szánni arra, hogy kiválasszuk azokat a játékokat, amik igazán szórakoztatóak és fejlesztőek is egyben. Ne csak a régi játékokra támaszkodjunk, hanem adjunk esélyt az újabbaknak is, hiszen így még színesebbé tehetjük a játékélményt, és közben fejleszthetjük a gyerekek kreativitását és észjárását is. Vásároljunk tehát minőségi és szórakoztató társasjátékokat a Gekko Toys, a jatekfarm.hu, a tarsasjatekrendeles.hu, a tarsasjatekdiszkont.hu, a tarsasjatekvasar.hu, az okostojasjatek.hu és a tarsas.hu oldalon!
Ajánlott oldalak ahol megtalálod a játékokat:

https://www.gekkotoys.hu/

https://www.jatekfarm.hu/

https://www.tarsasjatekdiszkont.hu/

https://tarsasjatekrendeles.hu/

https://www.okostojasjatek.hu/

https://tarsas.hu/

https://www.tarsasjatekvasar.hu/

https://puzzlerendeles.hu/

https://www.ordoglakatok.hu/

További BLOG cikkek

https://www.kreativjatekok.hu/category/jatek-ajanlok/