Utazó társasjáték – Kreatív Játékok Webáruház

Az utazás az egyik legkedveltebb hobbi, amit az emberek szerte a világon imádnak. Azonban, mi van akkor, ha az utazás közben is szeretnénk szórakozni és egy kis kikapcsolódással tölteni az időt? Erre az igényre válaszul születtek meg az utazó társasjátékok, amelyekkel bármikor és bárhol játszhatunk, legyen szó vonatozásról, repülésről vagy autókázásról.

Az utazó társasjátékok kiváló szórakozást nyújtanak mind az egyedül utazóknak, mind pedig a családoknak, barátoknak. Az egyik legnépszerűbb ilyen játék a Ticket to Ride, amely az Egyesült Államok vasúthálózatának megépítéséről szól. A játékban mindenki egy saját színnel rendelkező vasúti társaságot vezet, amelynek a célja, hogy minél több várost és útvonalat kössön össze a vonalain keresztül. A játék időtartama általában 30-60 perc, és 2-5 játékos játszhatja egyszerre.

Ha van egy kis gyerekünk, akkor az Utazókaland című társasjáték kiváló választás lehet. A játékban a kicsik egy olyan világban játszhatnak, amely tele van kalanddal és lehetőséggel. A játék célja, hogy az utazók minél több kalandot éljenek át, és minél több pontot szerezzenek. A játékmenet könnyen követhető, így akár a kisebb gyerekek is könnyen játszhatják.

utazó társasjáték
Ha pedig valami igazán könnyedre és viccesre vágyunk, akkor a Dobble nevű játékot érdemes kipróbálni. A játékban két kártyalap van, amelyeken különböző szimbólumok találhatóak. A szimbólumoknak mindig csak egyetlen közös pontjuk van, és a játékosoknak minél gyorsabban kell megtalálniuk ezt a közös pontot. A játék időtartama csak 10 perc, így akár egy rövid repülőútra is magunkkal vihetjük.

Az utazó társasjátékok előnye, hogy kis helyen elférnek, könnyen hordozhatóak, és az utazás során is nyújtanak szórakozást. Ráadásul, a játékok általában rövidek és könnyen tanulhatóak, így akár azoknak is ajánlottak, akik kevésbé jártasak a társasjátékok világában.

Ha szeretnénk beszerezni ezeket a játékokat, akkor azokat megvásárolhatjuk a gekkotoys.hu, jatekfarm.hu, tarsasjatekrendeles.hu, tarsasjatekdiszkont.hu, tarsasjatekvasar.hu, okostojasjatek.hu és tarsas.hu oldalakon. Ezen az oldalakon számos más utazó társasjáték is megtalálható, amelyekkel garantáltan szórakoztatóbbá tehetjük az utazást. Ráadásul, ezek az oldalak rendszeresen tartanak akciókat, így akár kedvezményesen is beszerezhetjük ezeket a játékokat.

Így hát, ha a következő utazásunkra szeretnénk valami szórakoztató játékot magunkkal vinni, akkor az utazó társasjátékok kiváló választások lehetnek. Szerezd be őket most, és garantáltan szórakoztatóbbá teheted az utazást!
Ajánlott oldalak ahol megtalálod a játékokat:

https://www.gekkotoys.hu/

https://www.jatekfarm.hu/

https://tarsasjatekrendeles.hu/

https://tarsas.hu/

https://www.tarsasjatekdiszkont.hu/

https://www.okostojasjatek.hu/

https://www.tarsasjatekvasar.hu/

https://puzzlerendeles.hu/

https://www.ordoglakatok.hu/

További BLOG cikkek

https://www.kreativjatekok.hu/category/jatek-ajanlok/