Rettegés Arkhamban – A kártyajáték

Aretteges-arkhamban-a-kartyajatekz Arkham Horror: A kártyajáték egy rendkívül izgalmas, Lovecraft-i horror élményt nyújtó társasjáték, amelyben a játékosok egy-egy nyomozó bőrébe bújva próbálnak megoldani hátborzongató rejtélyeket az Arkansas-beli kisvárosban. A játék kooperatív, így együtt kell működniük a játékosoknak, hogy legyőzzék a szörnyeket, és felfedjék a városban rejtőző, baljós misztériumokat.

A játékot 1-4 fő részvételével lehet játszani, és a játék ideális korosztálya 14 éves kortól ajánlott. A játékmenet során a játékosoknak lehetőségük van személyre szabni a játékot, így mindig egyedi élményt nyújt a játékosoknak.

Az Arkham Horror: A kártyajáték egy élő kártyajáték, amely rendszeresen új kártyákkal és kalandokkal bővül. A játékmenet során a játékosok tapasztalatot szereznek, amellyel felkészülhetnek a következő kalandokra.

A játék nyert számos díjat is, köztük a 2018-as As d’Or – Jeu de l’Année Expert Nominee, a 2017-es SXSW Tabletop Game of the Year Winner és az 2016-os Golden Geek Best Card Game Winner díjat is elnyerte.

Ha szereted a horror témájú játékokat, és szeretnél egy izgalmas élményt átélni a barátaiddal, akkor az Arkham Horror: A kártyajáték a tökéletes választás számodra. Szerezd be még ma, és lépj be a mágikus birodalom kalandjainak izgalmas világába!
Ajánlott oldalak ahol megtalálod a játékokat:

https://www.gekkotoys.hu/

https://www.jatekfarm.hu/

https://tarsasjatekrendeles.hu/

https://tarsas.hu/

https://www.tarsasjatekdiszkont.hu/

https://www.okostojasjatek.hu/

https://www.tarsasjatekvasar.hu/

https://puzzlerendeles.hu/

https://www.ordoglakatok.hu/

További BLOG cikkek

https://www.kreativjatekok.hu/category/jatek-ajanlok/