Kreatív rajzolós játékok, amikkel garantált a szórakozás!

kreatív rajzolós játékok
A rajzolás mindig is kiváló időtöltés volt az emberek számára. Azonban napjainkban, a digitális világ térnyerésével, a hagyományos rajzolás lassan eltűnik az életünkből. Azonban a kreatív rajzolós játékok megőrzik ezt a hagyományt, és még szórakoztatóbbá teszik a dolgot!

A gekkotoys.hu oldalon számos kreatív rajzolós játék közül válogathatunk, amikkel garantált a szórakozás. Ezek a játékok segítenek abban, hogy a gyerekek elképzeléseiket könnyebben vizualizálják és megvalósítsák. Az alábbiakban bemutatunk néhány olyan terméket, amivel garantált a jó hangulat.

1. Doodle Art – A kreativitás művészete

A Doodle Art egy olyan rajzolós játék, amivel garantált a jó hangulat. A játék lényege, hogy a gyerekek egy előre elkészített rajzot színeznek ki különböző mintákkal és színekkel. A Doodle Art csomag tartalmaz egy vázlatot, amelyen különböző minták és színek találhatók. A gyerekeknek csak meg kell színezniük a területeket a saját elképzeléseik szerint.

A Doodle Art termékeket a gekkotoys.hu oldalon találjuk meg, és számos különböző mintával rendelkeznek. Egy Doodle Art csomag általában 4-5 különböző mintát tartalmaz, és a játék garantáltan órákig leköt.

2. Spirograph – A kreativitás körökre osztva

A Spirograph egy olyan kreatív játék, amivel a gyerekek köröket rajzolhatnak különböző színekkel és mintákkal. A játékhoz tartozik egy kör alakú tábla, amelyen perforált lyukak találhatók, és egy kis kereket, amely az íveket rajzolja. A gyerekek csak a kisebb kereket kell a nagyobbra helyezniük, és máris elkészül az ív.

A Spirograph játékok szintén megtalálhatóak a gekkotoys.hu oldalon, és számos különböző mintával rendelkeznek. A játékhoz szükséges tollak és színek is a dobozban találhatóak, így a gyerekek azonnal elkezdhetik a rajzolást.

3. Mandala – A kreativitás művészete

A Mandala egy olyan rajzolós játék, amivel a gyerekek különböző mintákat és színeket használva alkothatnak különböző geometriai alakzatokat. A játékhoz tartozik egy előre elkészített rajz, amelyre a gyerekek csak rá kell rajzolni a saját mintáikat.

A Mandala játékok szintén megtalálhatóak a gekkotoys.hu oldalon, és számos különböző mintával rendelkeznek. A játékhoz szükséges tollak és színek is a dobozban találhatóak, így a gyerekek azonnal elkezdhetik a rajzolást.

4. Scratch Art – A kreativitás művészete

A Scratch Art egy olyan rajzolós játék, amivel a gyerekek különböző mintákat rajzolhatnak a fekete felületre. A játékhoz tartozik egy fekete festett papír, amelyre a gyerekek különböző mintákat rajzolhatnak. A festék eltávolítása után a minták színes felületekkel jelennek meg.

A Scratch Art játékok szintén megtalálhatóak a gekkotoys.hu oldalon, és számos különböző mintával rendelkeznek. A játékhoz szükséges tollak és színek is a dobozban találhatóak, így a gyerekek azonnal elkezdhetik a rajzolást.

5. Kreatív rajzolós könyvek – A kreativitás művészete

A kreatív rajzolós könyvek olyan könyvek, amelyekben a gyerekek különböző mintákat és színeket használva rajzolhatnak a különböző oldalakra. A könyvek általában egy témára épülnek, például állatokra vagy tájképekre.

A kreatív rajzolós könyvek szintén megtalálhatóak a gekkotoys.hu oldalon, és számos különböző témával rendelkeznek. A könyvek rajzolása rendkívül szórakoztató és kreatív időtöltés a gyerekeknek.

Végül, de nem utolsó sorban, érdemes megemlíteni, hogy a gekkotoys.hu oldalon kívül számos más oldalról is megvásárolhatóak ezek a kreatív rajzolós játékok. A jatekfarm.hu, a tarsasjatekrendeles.hu, a tarsasjatekdiszkont.hu, a tarsasjatekvasar.hu, az okostojasjatek.hu és a tarsas.hu oldalakon is megtalálhatóak ezek a játékok. Tehát ha szeretnétek garantáltan jó hangulatú és kreatív időtöltést, akkor érdemes kipróbálni ezeket a játékokat!
Ajánlott oldalak ahol megtalálod a játékokat:

https://www.gekkotoys.hu/

https://www.jatekfarm.hu/

https://tarsasjatekrendeles.hu/

https://tarsas.hu/

https://www.tarsasjatekdiszkont.hu/

https://www.okostojasjatek.hu/

https://www.tarsasjatekvasar.hu/

https://puzzlerendeles.hu/

https://www.ordoglakatok.hu/

További BLOG cikkek

https://www.kreativjatekok.hu/category/jatek-ajanlok/