Kreatív játékok lányoknak 10 éves kortól

kreatív játékok lányoknak 10 éves kortól
Sok szülőnek okoz fejfájást, hogy milyen játékokat vegyenek lányuknak, különösen ha a gyereknek már van néhány játéka és nem szeretne egy újabb unalmas játékot kapni. Azonban, ha kreatív játékokat választunk, amelyeket nem csak játszani lehet, hanem készségeket is fejlesztenek, akkor biztosak lehetünk benne, hogy a gyerekünk élvezni fogja és hasznos is lesz számára.

Az interneten számos weboldal található, ahol kreatív játékokat vásárolhatunk, azonban a gekkotoys.hu webáruházat ajánljuk, mert nagyon széles választékkal rendelkezik és nagyon jó árakat kínál. A gekkotoys.hu oldalról példaként a következő kreatív játékokat ajánljuk lányoknak 10 éves kortól:

1. Djeco Kreatív készlet

A Djeco Kreatív készlet egy nagyon szép és színes doboz, amelyben számos kreatív eszköz található, például színes ceruzák, filctollak, festékek és színezőkönyvek. Ez a készlet ideális ajándék lehet azoknak a lányoknak, akik szeretnek rajzolni és festeni, mert segíti őket kifejezni a kreativitásukat.

2. FIMO kreatív készlet

A FIMO kreatív készlet olyan lányoknak ajánljuk, akik szeretnek alkotni és formázni. A készletben számos színes FIMO massza található, amellyel a gyerekek számos különböző figurát és tárgyat készíthetnek. A FIMO massza könnyen formázható és keményedés után tartós anyag lesz belőle.

3. Goki Kreatív készlet

A Goki Kreatív készlet egy olyan játék, amely segíti a lányokat, hogy kreatívabbak legyenek, miközben szórakoznak. A játék tartalmaz számos különböző elemet, például színes selyempapírokat, ragasztót, ollót és színezőlapokat, amelyeket a gyerekek felhasználhatnak, hogy számos kreatív tárgyat készítsenek.

4. PlayMais Kreatív készlet

A PlayMais Kreatív készlet egy olyan játék, amely segíti a lányokat, hogy kreatívabbak és környezettudatosabbak legyenek. A játékban számos különböző színű PlayMais darab található, amelyekből a gyerekek különböző figurákat és tárgyakat készíthetnek. A PlayMais darabok természetes anyagból készülnek, és a gyerekek könnyen felhasználhatják őket az alkotás során.

5. Hama gyöngy készlet

A Hama gyöngy készlet egy olyan játék, amely segíti a lányokat, hogy kreatívabbak legyenek, miközben javítják finommotoros képességeiket és koncentrációjukat. A készletben számos különböző színű Hama gyöngy található, amelyeket a gyerekek felhasználhatnak, hogy különböző figurákat és tárgyakat készítsenek.

Ezek csak néhány példa a gekkotoys.hu webáruházban található kreatív játékok közül, de a jatekfarm.hu, tarsasjatekrendeles.hu, tarsasjatekdiszkont.hu, tarsasjatekvasar.hu, okostojasjatek.hu és tarsas.hu oldalakon is található nagyon széles választék. Ha kreatív játékokat választunk, akkor biztosak lehetünk benne, hogy a gyerekek élvezni fogják a játékot, miközben tanulnak és fejlesztik képességeiket. Tehát ne habozzunk, válasszunk kreatív játékokat lányaink számára, hogy segítsük őket abban, hogy kreatívabbak és ügyesebbek legyenek!
Ajánlott oldalak ahol megtalálod a játékokat:

https://www.gekkotoys.hu/

https://www.jatekfarm.hu/

https://tarsasjatekrendeles.hu/

https://tarsas.hu/

https://www.tarsasjatekdiszkont.hu/

https://www.okostojasjatek.hu/

https://www.tarsasjatekvasar.hu/

https://puzzlerendeles.hu/

https://www.ordoglakatok.hu/

További BLOG cikkek

https://www.kreativjatekok.hu/category/jatek-ajanlok/