Kreatív játékok fiúknak

kreatív játékok fiúknak
Fiúknak mindig is fontos a játékélmény, az izgalom és a kaland. A gekkotoys.hu oldalon olyan kreatív játékokat találhatsz, amelyek garantáltan elnyerik a fiúk tetszését és fejlesztik kreativitásukat és gondolkodásukat.

Az első ajánlatunk a ThinkFun Gravity Maze játéka, amely egy igazi logikai kihívást jelent. A játékosnak a feladata, hogy egy labdát eljuttasson egy adott pontig, de ehhez megfelelően kell helyeznie az akadályokat a játéktáblán. A játékban 60 különböző feladvány található, így biztosan nem fogunk unatkozni.

Ha inkább a konstrukció és a kreativitás érdekel, akkor ajánljuk a LEGO Technic készletét, amely a járművek világába kalauzol el bennünket. A készletben található alkatrészekből egy valódi funkciókkal rendelkező járművet lehet összeállítani. A fiúk biztosan élvezni fogják a készlet összeszerelését és a járművel való játékot is.

A folytatásban egy olyan játékot ajánlunk, amely a tudomány és a technika iránt érdeklődő fiúk számára készült. Az 4M KidzLabs Robotikai Játék készletben a játékos a saját robotját tudja megépíteni és programozni. A készletben találhatóak a szükséges alkatrészek és az útmutató, így a fiúk saját kezükkel alkothatnak valami fantasztikusat.

Ha szereted a stratégiai játékokat, akkor ajánljuk a Ticket to Ride Europe társasjátékot. A játékban a játékosoknak egy vasúthálózatot kell építeniük és minél több várost kell összekötniük egymással. A játék nagyon izgalmas és kihívást jelent mind fiataloknak, mind idősebbeknek.

Végül, de nem utolsósorban, ajánljuk a SmartGames Squirrels Go Nuts játékát. A játékban a fiúknak az az feladata, hogy a mókusokat a diókhoz juttassák el, de ehhez meg kell találniuk a megfelelő elrendezést. A játékban 60 feladvány található, a nehézségi szint fokozatosan emelkedik, így mindig lesz kihívás az előttünk álló feladatokban.

Ezek az ajánlataink csak néhány példa azon kreatív játékokra, amelyek a gekkotoys.hu oldalán találhatóak. Termékeink a gekkotoys.hu, jatekfarm.hu, tarsasjatekrendeles.hu, tarsasjatekdiszkont.hu, tarsasjatekvasar.hu, okostojasjatek.hu, tarsas.hu oldalakon vásárolhatóak meg. Ha szeretnél többet megtudni, látogass el az oldalakra, és válaszd ki a legmegfelelőbb játékot fiúdnak!
Ajánlott oldalak ahol megtalálod a játékokat:

https://www.gekkotoys.hu/

https://www.jatekfarm.hu/

https://tarsasjatekrendeles.hu/

https://tarsas.hu/

https://www.tarsasjatekdiszkont.hu/

https://www.okostojasjatek.hu/

https://www.tarsasjatekvasar.hu/

https://puzzlerendeles.hu/

https://www.ordoglakatok.hu/

További BLOG cikkek

https://www.kreativjatekok.hu/category/jatek-ajanlok/