Könnyed, de stratégikus játék a Kingdomino társasjáték

kingdomino társasjáték Ha szereted a társasjátékokat és a királyságokat, akkor a Kingdomino társasjáték a tökéletes választás számodra. Ez a játék nem csak szórakoztató, de egyúttal egy könnyed, de stratégikus játék is, amelyben a legjobb királyi földrajzi ismeretekre van szükséged.

A Kingdomino társasjáték a Gekkotoys.hu oldalon is megtalálható és megvásárolható, valamint a Jatekfarm.hu, Tarsasjatekrendeles.hu, Tarsasjatekdiszkont.hu, Tarsasjatekvasar.hu, Okostojasjatek.hu és a Tarsas.hu oldalakon is elérhető.

A játékmenet

A Kingdomino társasjátékban a játékosok királyi területeket építenek és pontokat gyűjtenek. A játékban 4×4 méretű lemezeket kell összepárosítani, hogy egy nagyobb területet alkossanak. Az összetársasított lemezeket a játékosok királyi területeikhez csatolják, amelyeket pontokkal jutalmaznak.

A játék célja, hogy a játékosok a lehető legtöbb pontot szerezzék meg. Ehhez a játékosoknak stratégiai döntéseket kell hozniuk arról, hogy melyik lemezt válasszák, és hogyan illesztik össze a már meglévő lemezükkel.

A játék előnyei

A Kingdomino társasjáték nem csak szórakoztató, de a gyerekeknek is segít a számolási, logikai és földrajzi készségeik fejlesztésében. A játék könnyen érthető, így könnyen játszható a család minden tagja számára.

A játék előnyei közé tartozik az is, hogy a játékidő rövid, így több játékot is játszhatsz egymás után. A kis mérete miatt a játék könnyen hordozható, így bármikor játszhatsz vele, akár a strandról vagy az utazás során is.

A Kingdomino társasjáték a Gekkotoys.hu oldalon is megtalálható és megvásárolható, valamint a Jatekfarm.hu, Tarsasjatekrendeles.hu, Tarsasjatekdiszkont.hu, Tarsasjatekvasar.hu, Okostojasjatek.hu és a Tarsas.hu oldalakon is elérhető.

Összefoglalva

A Kingdomino társasjáték a tökéletes választás azoknak, akik szeretik a könnyed, de stratégikus játékokat. A játék rövid játékidővel rendelkezik, így több játékot is játszhatsz egymás után. A játék nem csak szórakoztató, de a gyerekeknek is segít a számolási, logikai és földrajzi készségeik fejlesztésében. A Kingdomino társasjáték a Gekkotoys.hu oldalon is megtalálható és megvásárolható, valamint a Jatekfarm.hu, Tarsasjatekrendeles.hu, Tarsasjatekdiszkont.hu, Tarsasjatekvasar.hu, Okostojasjatek.hu és a Tarsas.hu oldalakon is elérhető. Vásárold meg most és élvezd a játékot a családdal és barátokkal!
Ajánlott oldalak ahol megtalálod a játékokat:

 

https://www.jatekfarm.hu/

https://www.tarsasjatekdiszkont.hu/

https://tarsasjatekrendeles.hu/

https://www.okostojasjatek.hu/

https://tarsas.hu/

https://www.tarsasjatekvasar.hu/

https://puzzlerendeles.hu/

https://www.ordoglakatok.hu/

További BLOG cikkek

https://www.kreativjatekok.hu/category/jatek-ajanlok/