Fejlesztő társasjáték – Kreatív Játékok

fejlesztő társasjáték A fejlesztő társasjátékok az utóbbi években egyre nagyobb népszerűségre tettek szert a játékosok körében, nem véletlenül. Ezek a játékok ugyanis nem csak szórakoztatóak, hanem segítenek a kognitív képességek fejlesztésében is. Az egyik legjobb hely, ahol ilyen típusú játékokat találhatsz, az a Gekkotoys.hu oldal.

Ha szeretnél a gyerekeiddel együtt játszani olyan játékokkal, amelyek segítik a logikai gondolkodásukat, a problémamegoldó képességüket és a kreativitásukat, akkor a Gekkotoys.hu oldalán többféle fejlesztő társasjáték közül is válogathatsz.

Az egyik ilyen játék a Braintwister. Ez egy olyan játék, amelyet akár egyedül is lehet játszani, de a közös játék élménye még nagyobb lehet. A játék során a játékosoknak különféle feladványokat kell megoldaniuk, ahol a logikai és a problémamegoldó képességeiket kell használniuk. A játék nagyszerűen fejleszti a memóriát, a koncentrációt, és az időérzéket is.

Ha pedig szeretnél egy olyan játékot, amely segíti a kommunikációt a gyerekek között, akkor a Dixit játék a tökéletes választás lehet. A játék során a játékosoknak egy-egy képet kell kiválasztaniuk a kártyáik közül, majd pedig a többieknek azt kell kitalálniuk, hogy melyik képet választotta ki az adott játékos. A játék nagyszerűen fejleszti a kommunikációs, a megfigyelő, és a kreativitási képességeket.

Ha pedig szeretnéd, hogy a gyerekek fejleszthessék a matematikai gondolkodásukat is, akkor az Abacus játék a tökéletes választás lehet. A játék során ugyanis a játékosoknak olyan feladványokat kell megoldaniuk, amelyekben a matematikai képességeiket kell használniuk. A játék nem csak szórakoztató, de segít a matematikai gondolkodásuk fejlesztésében is.

Ha pedig szeretnéd, hogy a gyerekek a természettudományos képességeiket is fejlesszék, akkor a Gyorsan, lassan, durva, finom játék lehet a tökéletes választás. A játék során ugyanis a játékosoknak olyan kérdésekre kell válaszolniuk, amelyek a természettudományos területeket érintik. A játék nagyszerűen fejleszti a tudásukat, és segít a természettudományos képességeik fejlesztésében is.

Ha tehát szeretnéd, hogy a gyerekek ne csak szórakozzanak, hanem a játék során fejlesszék is a kognitív képességeiket, akkor a fejlesztő társasjátékok a tökéletes választás lehetnek. A Gekkotoys.hu oldalán többféle ilyen típusú játék közül is válogathatsz, és ha meg szeretnéd vásárolni őket, akkor látogass el a tarsasjatekrendeles.hu, jatekfarm.hu, tarsasjatekdiszkont.hu, tarsasjatekvasar.hu, okostojasjatek.hu, tarsas.hu oldalakra, ahol könnyedén megtalálhatod a keresett játékokat.
Ajánlott oldalak ahol megtalálod a játékokat:

https://www.gekkotoys.hu/

https://www.jatekfarm.hu/

https://tarsasjatekrendeles.hu/

https://tarsas.hu/

https://www.tarsasjatekdiszkont.hu/

https://www.okostojasjatek.hu/

https://www.tarsasjatekvasar.hu/

https://puzzlerendeles.hu/

https://www.ordoglakatok.hu/

További BLOG cikkek

https://www.kreativjatekok.hu/category/jatek-ajanlok/