Fejlesztő játékok 1 éves kortól – a legjobb választás a kisgyermeknek

fejlesztő játékok 1 éves kortól A kisgyermekkorban a játék az egyik legfontosabb tevékenység, hiszen nem csak szórakoztat, de a fejlődést is segíti. A szülőknek pedig kiemelten fontos, hogy az általuk választott játékok fejlesztő hatással legyenek gyermekeikre. Éppen ezért szeretnénk bemutatni a legjobb fejlesztő játékokat, amiket már 1 éves koruktól ajánlott a kisgyermekeknek.

Az elsőként ajánlott játék a Gekkotoys építőkocka. Ez a játék minden gyermek számára izgalmas és fejlesztő hatású, hiszen a kisgyermekeknek nagy segítséget nyújt az építőkockák használata a szem-kéz koordináció, a finommotorikus készségek és a logikai gondolkodás fejlesztésében. A Gekkotoys építőkockái kiváló minőségűek, 100% természetes anyagokból készülnek, így teljes biztonságot garantálnak a kisgyermekek számára.

A Jatekfarm.hu oldaláról megvásárolható fejlesztő játék, a Brio vasút készlet szintén nagyon népszerű a 1 éves kor feletti gyermekek körében. Ez a játék nem csak a fantáziát segíti elő, de a finommotorikus képességeket is fejleszti. A Brio vasút készlet különlegessége, hogy a gyermek kézbe veheti a készlet részeit, így azonnal elkezdheti építeni a saját vonatjátékát. A játék csomagolása is kifejezetten praktikus, hiszen a kisgyermek könnyedén tárolhatja és szétválogathatja a készlet részeit.

A Tarsasjatekrendeles.hu oldaláról ajánljuk a Fisher Price sündisznó játékot. Ez a játék szintén nagyon fejlesztő hatású, hiszen a gyermeknek segít a szem-kéz koordináció és mozgáskoordináció javításában. A Fisher Price sündisznó kifejezetten puha és bársonyos anyagból készül, így biztonságos és kellemes tapintású játék a gyerekek számára. A játék érdekessége, hogy a sündisznó hasában térbeli formákkal játszhat a gyermek, ezáltal fejlődik a logikai gondolkodásuk is.

A Tarsasjatekdiszkont.hu oldalán található Bontóka játék szintén egy remek választás a kisgyermekek számára. Ez a játék segít a szem-kéz koordináció, a finommotorikus és a kognitív képességek fejlesztésében. A Bontóka játékban a gyereknek egy fából készült kirakós játékot kell szétszednie, majd újra összeállítania. Ez a játék remek szórakozást nyújt a gyerekeknek, mialatt fejlesztik a készségeiket.

A Tarsasjatekvasar.hu oldaláról ajánljuk a Djeco Puzzle Duo játékot. Ez a játék segít a gyerekeknek a memóriafejlesztésben és a színek megkülönböztetésében. A játékban a gyermeknek párokat kell találnia a különböző színek között. A játék kifejezetten szórakoztató és egyszerű, így a kisgyermekek számára is könnyedén követhető.

Az Okostojasjatek.hu oldalán található Plan Toys kicsi autók készlete is nagyon népszerű a kisgyermekek körében. Ez a játék segít a gyerekeknek a finommotorikus és a szem-kéz koordináció fejlesztésében. A Plan Toys autók készlete teljesen környezetbarát anyagokból készül és kiváló minőségű, tartós játék a kisgyerekek számára.

Végül, de nem utolsósorban a Tarsas.hu oldalán található Bino puha kockák készlet is remek választás a kisgyermekeknek. Ez a játék segít a gyerekeknek a szem-kéz koordináció és az érzékelési készségek fejlesztésében. A Bino puha kockák készlete nagyon színes és puha anyagból készül, így a kisgyermekek biztonságosan játszhatnak vele.

Ha szeretnéd megvásárolni a fenti játékokat, akkor ajánljuk, hogy látogass el a gekkotoys.hu, jatekfarm.hu, tarsasjatekrendeles.hu, tarsasjatekdiszkont.hu, tarsasjatekvasar.hu, okostojasjatek.hu, tarsas.hu oldalakra, ahol megtalálod a termékeket és meg tudod rendelni őket. Az általunk bemutatott fejlesztő játékok kiváló minőségűek, biztonságosak és hosszú távon szórakoztatják a kisgyermekeket. Válaszd a legjobbat a gyermeked számára és segítsd a fejlődését a játékon keresztül!

Fejlesztő játékok 1-2 éveseknek: a legjobb választás a kreatív gyerekneveléshez

Ha kisgyermeked van, akkor biztosan tudod, hogy a fejlődésük kulcsfontosságú időszakaiban vannak. Ebben az időszakban fontos, hogy olyan játékokkal támogasd a fejlődésüket, amelyek segítik az érzékszerveik, az interakciós képességeik és az érzelmi intelligenciájuk fejlődését. Azonban a sokféle lehetőség között nehéz lehet kiválasztani a legjobb játékokat a kicsik számára. Ezért szeretnénk bemutatni néhány fantasztikus fejlesztő játékot, amelyek kiválóan alkalmasak 1-2 éveseknek, és megvásárolhatóak a gekkotoys.hu, jatekfarm.hu, tarsasjatekrendeles.hu, tarsasjatekdiszkont.hu, tarsasjatekvasar.hu, okostojasjatek.hu, tarsas.hu oldalon.

1. Djeco – Kocka építőjáték

Az építőkockák mindig is népszerű játék volt a kisgyermekek körében. Azonban a Djeco kocka építőjátéka még ennél is sokkal többet kínál. A játék 12 darab kockát tartalmaz, amelyeket különböző színek és minták díszítenek. Az építőkockák mérete és formája idealis a kisgyermekek számára, és a gyermekek szeretik ezeket összeilleszteni és építeni belőlük különböző formákat. A játék fejleszti a gyermekek finom motoros készségeit, a szem-kéz koordinációt és a problémamegoldó képességet.

2. Brio – Fa építőjáték

A Brio fa építőjátéka egy további nagyszerű lehetőség a fejlesztő játékok között. A játék 50 fa elemet tartalmaz, amelyek egyszerűen összeállíthatóak különböző formákká. A játékhoz tartozik egy játékszőnyeg, amely könnyen összecsukható és tárolható. A fa építőjáték segít a gyermekeknek fejleszteni a finom motoros készségeiket, a szem-kéz koordinációjukat és a problémamegoldó képességüket. A játék emellett lehetővé teszi a szülők számára, hogy együtt játsszanak a gyerekekkel, ami kiváló lehetőség a családi együttlétre.

3. Fisher-Price – Tanuló központ

A Fisher-Price tanuló központja egy olyan játék, amely kiválóan alkalmas az érzékszervek és az érzelmi intelligencia fejlesztésére. Az interaktív központ hangokat, dalokat és játékokat kínál a gyermekeknek, amelyek segítenek nekik megtanulni számos készséget, például a számokat, az ABC-t, a színeket és a formákat. A játékhoz tartozik egy forgatható tábla is, amelyen a gyermekek számára olyan tevékenységeket lehet kínálni, mint a mozgás, az érintés és a hallás.

4. Haba – Fa kirakó

A Haba fa kirakója egy olyan játék, amely segít a gyermekeknek fejleszteni a finom motoros készségeiket és a szem-kéz koordinációjukat. A játék 8 darab fából készült kirakópuzzlet tartalmaz, amelyek megfelelnek az 1-2 évesek számára. A kirakópuzzlek különböző formákat és színeket tartalmaznak, amelyek segítik a gyermekek szín- és formafelismerő képességének fejlődését. A játékhoz tartozik egy kis állvány, amelyen a kirakópuzzlet össze lehet állítani és meg lehet mutatni a gyermekeknek.

5. Playmobil – Állatokkal teli játszótér

A Playmobil állatokkal teli játszótere egy olyan játék, amely nagyszerű lehetőséget kínál a gyermekek számára a szerepjátékra és az interakcióra. A játékhoz tartozik egy kis játszótér, amely több állatot is tartalmaz, például lovakat, kutyákat és macskákat. A játék segít a gyermekeknek fejleszteni az interakciós képességeiket, a szövegértésüket és az érzelmi intelligenciájukat. Emellett lehetővé teszi a szülőknek, hogy kölcsönhatásba lépjenek a gyerekekkel, és együtt játsszanak velük.

Ha olyan játékokat keresel, amelyek segíthetnek a gyermeked fejlődésében, akkor a fenti játékok mind fantasztikus lehetőségeket kínálnak. Emellett megjegyzendő, hogy ezek a játékok nem csak szórakoztatóak, hanem szükségesek is a gyermekek egészséges fejlődéséhez. Válaszd ki a legmegfelelőbb játékot a gyermeked számára, és segítsd azokat a fejlesztő játékokat, amelyek támogatják a kreatív gyereknevelést. Ne feledd, hogy ezek a játékok megvásárolhatóak a gekkotoys.hu, jatekfarm.hu, tarsasjatekrendeles.hu, tarsasjatekdiszkont.hu, tarsasjatekvasar.hu, okostojasjatek.hu, tarsas.hu oldalon.

 

Ajánlott oldalak ahol megtalálod a játékokat:

https://www.gekkotoys.hu/

https://www.jatekfarm.hu/

https://tarsasjatekrendeles.hu/

https://tarsas.hu/

https://www.tarsasjatekdiszkont.hu/

https://www.okostojasjatek.hu/

https://www.tarsasjatekvasar.hu/

https://puzzlerendeles.hu/

https://www.ordoglakatok.hu/

További BLOG cikkek

https://www.kreativjatekok.hu/category/jatek-ajanlok/