A legjobb parti társasjátékok, amik garantáltan feldobják az estét!

legjobb parti társasjátékok
Sokan vannak úgy, hogy amikor társasjátékról van szó, azonnal az unalmas, hosszú estékre asszociálnak. Pedig a társasjátékok nem csak az időtöltés, hanem az élmények és a jó hangulat garantált forrása is lehet. Azonban, hogy a társasjátékokkal ne csak az időtöltés, hanem az igazi élmények is jöjjenek, fontos, hogy olyan játékokat válasszunk, amik garantáltan felkeltik a figyelmet és nem hagynak minket unatkozni. Ebben a cikkben bemutatjuk a legjobb parti társasjátékokat, amiket a gekkotoys.hu, jatekfarm.hu, tarsasjatekrendeles.hu, tarsasjatekdiszkont.hu, tarsasjatekvasar.hu, okostojasjatek.hu, tarsas.hu oldalakon is megvásárolhatsz.

1. Az Exploding Kittens – A robbanó cicák

Az Exploding Kittens egy olyan kártyajáték, ami garantáltan fel fogja dobni a hangulatot és eléri, hogy mindenki a saját székén ugrálva várja a következő köröket. A játékban az a cél, hogy minél tovább éljünk, és minél több kártyát gyűjtsünk össze. Azonban a játék tele van meglepetésekkel és csavarokkal, így érdemes mindig figyelni, hogy mi történik a játékmezőn. Az Exploding Kittens nem csak szórakoztató, hanem érdekes taktikai elemeket is tartalmaz, így a játékot mindenki más-más módon játszhatja.

2. A Dixit – Mesék és álmok

A Dixit egy francia kártyajáték, ami mindenkit magával ragad. Azonban, hogy a játék igazán élvezetes legyen, fontos, hogy legalább 3-5 fővel játsszuk. A játék lényege, hogy az egyik játékos mond egy történetet, és a többi játékosnak ki kell választaniuk a kártyáik közül azt, ami legjobban illik a történethez. Azonban érdemes figyelni, hogy a kártyák között vannak olyanok is, amiknek semmi köze sincs a történethez, így a játék tele van meglepetésekkel. A Dixit egy olyan játék, ami garantáltan felkelti az érdeklődést és a kreativitást is.

3. Az Azul – A portugál csempék

Az Azul egy igazán különleges és egyedi társasjáték, ami a portugál csempék világát hozza el a házunkba. A játékban az a cél, hogy minél több csempét gyűjtsünk össze és ezzel pontokat szerezzünk. Azonban érdemes figyelni, hogy a csempék helye és elhelyezése is fontos, így a játék tele van taktikai elemekkel. Az Azul nem csak szórakoztató, hanem igazi kihívás is, így minden játékosnak érdemes kipróbálnia.

4. A Codenames – Kódnevek

A Codenames egy igazán különleges és érdekes társasjáték, ami garantáltan feldobja a hangulatot és tele van izgalmas feladatokkal. A játékban két csapat játszik egymás ellen, és az a céljuk, hogy minél előbb megtalálják a saját kártyáikat a játékmezőn. Azonban a kártyák mögött rejtőznek a kódnevek, így a játékosoknak érdemes figyelniük, hogy melyik kártyákra mutatnak a csapattársaik. A Codenames egy olyan játék, ami garantáltan izgalmas és szórakoztató lesz mindenki számára.

5. A Ticket to Ride – Az utazás

A Ticket to Ride egy igazi klasszikus és a játékosok egyik kedvenc társasjátéka. A játékban az a cél, hogy a saját vasúti hálózatot minél jobban kiépítsük és ezzel minél több pontot szerezzünk. Azonban a játékosoknak figyelniük kell arra is, hogy mikor és hol építenek, hiszen a többi játékos is igyekszik ugyanazt a célt elérni. A Ticket to Ride egy nagyon jó társasjáték, ami kiválóan alkalmas a családi és baráti összejövetelekhez.

Az Exploding Kittens, a Dixit, az Azul, a Codenames és a Ticket to Ride csak néhány a legjobb parti társasjátékok közül. Ezek a játékok garantáltan fel fogják dobni az estét és tele lesznek izgalmas feladatokkal és meglepetésekkel. Ha szeretnéd kipróbálni ezeket a játékokat, akkor látogass el a gekkotoys.hu, jatekfarm.hu, tarsasjatekrendeles.hu, tarsasjatekdiszkont.hu, tarsasjatekvasar.hu, okostojasjatek.hu, tarsas.hu oldalakra és szerezd be őket még ma!
Ajánlott oldalak ahol megtalálod a játékokat:

https://www.gekkotoys.hu/

https://www.jatekfarm.hu/

https://tarsasjatekrendeles.hu/

https://tarsas.hu/

https://www.tarsasjatekdiszkont.hu/

https://www.okostojasjatek.hu/

https://www.tarsasjatekvasar.hu/

https://puzzlerendeles.hu/

https://www.ordoglakatok.hu/

További BLOG cikkek

https://www.kreativjatekok.hu/category/jatek-ajanlok/