A felnőtt társasjátékok: az élet igazi kalandja!

A felnőtt kort megérve nem kell lemondanunk a játék öröméről. Sőt! A felnőtt társasjátékok kifejezetten ajánlottak, ha szeretnénk vidám, interaktív programot szervezni barátainkkal, vagy éppen lazítani egy hosszú munkanap után.

A gekkotoys.hu oldalon számos fantasztikus felnőtt társasjáték közül válogathatunk. Például a Cards Against Humanity, ami az USA-ban már kultikus státuszba emelkedett. Ez a szókimondó, vicces kártyajáték nem kímél senkit, így csak felnőtt játékosoknak ajánljuk. A játék lényege, hogy a fekete kártyára írt kérdésekre a játékosok fehér kártyákkal válaszolnak, és a legviccesebb párosítás nyeri a köröket.

felnőtt társasjátékHa valami kicsit könnyedebb játékra vágyunk, akkor ajánljuk az Exploding Kittens-et. Ez a könnyen tanulható, de rendkívül szórakoztató kártyajáték a kockázatokról, az elkerülésről és a kiegészítő lövészárokról szól. A játékosok a kártyáik segítségével próbálják kibújni a robbanós macskákból álló pakli elől, és az utolsó játékos nyeri meg a játékot.

A Codenames is egy nagyon népszerű játék, amit baráti társaságok szívesen játszanak. A játékmenet lényege, hogy a játékosok két csapatra osztva egy-egy kódnevet és hozzá tartozó szavakat kapnak. A csapatoknak feladata, hogy a kódnévvel kapcsolatos szavakat találják meg a társaságban, és ezzel pontot szerezzenek.

A jatekfarm.hu oldalról a Cards Against Disneyt ajánljuk, ami egy újabb szókimondó kártyajáték, ami a Disney mesék világát vette alapul. Ez a játék szintén csak felnőtt játékosoknak ajánlott, és garantáltan jókat fogunk nevetni a kártyákon található humoros válaszokon.

A tarsasjatekrendeles.hu oldalról a Trónok harca társasjátékot ajánljuk, ami az HBO sorozat rajongóinak kifejezetten ajánlott. A játék lényege, hogy a játékosok a hatalmas Westeros kontinensen próbálnak minél több területet megszerezni, miközben az ellenséges házak is ugyanezt teszik.

A tarsasjatekdiszkont.hu oldalról pedig az Azul társasjátékot ajánljuk, ami a stratégiai játékok kedvelőinek lesz igazi csemegéje. A játékban az a feladatunk, hogy a portugál kerámiákból álló mintákat gyűjtsük össze, és minél több pontot szerezzünk.

A tarsasjatekvasar.hu oldalról a Dixitet ajánljuk, ami egy fantasztikus kreatív játék, ami a képzeletünkre épít. A játékban minden körben egy képet kell választanunk, és annak leírását adni. A többi játékosnak pedig minél jobban meg kell találnia, hogy melyik a választott kép.

Az okostojasjatek.hu oldalról a Sherlock Holmes: Consulting Detective játékot ajánljuk, ami az agyafúrt nyomozók számára készült. A játékban a játékosoknak a nyomozást kell megoldaniuk, és különböző bűneseteket kell felderíteniük.

A tarsas.hu oldalról pedig az Escape Room társasjátékot ajánljuk, ami nagyon izgalmas és kihívást jelentő program lesz. A játék lényege, hogy egy virtuális szobában kell megtalálniuk a játékosoknak a kijáratot.

Ha pedig még több fantasztikus felnőtt társasjátékra kíváncsi vagy, látogass el a gekkotoys.hu, jatekfarm.hu, tarsasjatekrendeles.hu, tarsasjatekdiszkont.hu, tarsasjatekvasar.hu, okostojasjatek.hu, tarsas.hu oldalakra, ahol számos remek termék közül válogathatsz. Ne feledd, a játékok megvásárolhatóak ezeken az oldalakon! Mi pedig csak annyit tudunk mondani: játssz, és éld az életet!

Ajánlott oldalak ahol megtalálod a játékokat:

https://www.gekkotoys.hu/

https://www.jatekfarm.hu/

https://tarsasjatekrendeles.hu/

https://tarsas.hu/

https://www.tarsasjatekdiszkont.hu/

https://www.okostojasjatek.hu/

https://www.tarsasjatekvasar.hu/

https://puzzlerendeles.hu/

https://www.ordoglakatok.hu/

További BLOG cikkek

https://www.kreativjatekok.hu/category/jatek-ajanlok/