1 éves baba fejlesztő játékok – Kreatív Játékok

1 éves baba fejlesztő játékok Ha éppen keresed a tökéletes játékot a 1 éves kisbabádhoz, akkor jó helyen jársz! Az első éves fejlődési mérföldkövek egyik legfontosabb szakasza az, amikor a kisgyermekünk kezdi felfedezni a világot maga körül. Ebben a korban fontos, hogy olyan játékokat válasszunk, amik segítik ezt az felfedező utat, valamint fejlesztik az érzékszerveiket, a motorikájukat és a kognitív képességeiket. Azonban, nem minden játék alkalmas erre a korosztályra, ezért érdemes olyan helyről vásárolni, ahol biztosan megbízható és kifejezetten erre a célcsoportra alkalmazott játékokat találunk.

Az egyik ilyen bolt az online játékáruház, a gekkotoys.hu, ahol számos 1 éves babáknak szánt játék közül lehet választani. Az oldalon található játékok mindegyike kifejezetten erre a korosztályra lett tervezve, így biztosak lehetünk benne, hogy megfelelőek és biztonságosak a kisbabánk számára.

Az első éves fejlődési mérföldkövek között szerepel a nyelvi és kommunikációs készségek fejlesztése, így érdemes olyan játékokat vásárolni, amik segítik ezt a fejlődést. Az „Okos Tojás” játék például egy nagyszerű lehetőség erre a célra. Ez az interaktív játék segít a nyelvi fejlesztésben, mivel a gyermekünknek meg kell találnia a tojásban rejlő állatot, majd ki kell mondania a nevét. Emellett színek, formák és számok felismerésében is segít a kicsiknek.

Az érzékszervek fejlesztése szintén fontos a 1 éves kisbabák számára. Az „Érintőhinta” játék segít a tapintás és a finom motorikai készségek fejlesztésében. A játék egy fa hinta, aminek a függő részei különböző anyagokból készültek, például textil, műanyag és fa. A hinta puha, így biztonságosan hintázhat rajta a kisbaba, miközben felfedezheti az eltérő textúrákat.

A 1 éves korosztálynak kifejezetten ajánlottak olyan játékok, amik segítik a mozgásfejlődést is. A „Pattintós labda” játék remek választás erre a célra. A játék célja, hogy a kisbaba megtanulja pattintani a labdát, így fejleszti a koordinációját és az ügyességét. Emellett az is segíthet, hogy ez a játék elég hangos ahhoz, hogy felkeltse a figyelmüket és izgalmat okozzon számukra.

A „Társasjáték” széles választékban kapható a gekkotoys.hu-n, így ha szeretnéd, hogy a kisbabád már ebben a korban elkezdje megismerni a társasjátékok világát, akkor érdemes ennek a boltjánál kezdeni a keresést. A „Kockapuzzle” például egy nagyszerű játék, amivel a kisbabák megismerhetik a különböző színeket és formákat, valamint a kirakós játékok során fejlődik a kognitív képességük is.

Összességében tehát a gekkotoys.hu az egyik legjobb hely, ha olyan játékokat keresel, amik segítik a 1 éves kisbabád fejlődését. Az oldalon széles választékban találhatók kifejezetten erre a korosztályra tervezett játékok, amelyek fejlesztik az érzékszerveket, a motorikát és a kognitív képességeket. Azonban, ne felejtsük el, hogy a játék mellett a legfontosabb dolog az, hogy mindezt a legnagyobb szeretettel adjuk a kisbabánknak, mert a legjobb játék az, ha velünk és a családjával lehet együtt játszani! Ne feledd, hogy mindezeket a játékokat meg tudod vásárolni a gekkotoys.hu, jatekfarm.hu, tarsasjatekrendeles.hu, tarsasjatekdiszkont.hu, tarsasjatekvasar.hu, okostojasjatek.hu, tarsas.hu oldalakon!

Ajánlott oldalak ahol megtalálod a játékokat:

https://www.gekkotoys.hu/

https://www.jatekfarm.hu/

https://tarsasjatekrendeles.hu/

https://tarsas.hu/

https://www.tarsasjatekdiszkont.hu/

https://www.okostojasjatek.hu/

https://www.tarsasjatekvasar.hu/

https://puzzlerendeles.hu/

https://www.ordoglakatok.hu/

További BLOG cikkek

https://www.kreativjatekok.hu/category/jatek-ajanlok/